Perii cu aer cald pentru onduleuri

Am apărut din nou în peisaj, dar de data aceasta nu vreau să vă întristez, ci să vă spun că mă pregătesc de petrecerea de Crăciun. Dacă la capitolul vestimentație nu duc lipsă de idei, am o mare problemă cu aranjarea părului. Nu spun că am cel mai dificil păr din lume, dar îmi ia foarte mult timp să-l coafez, mai ales că este fragil și se rupe foarte repede.

La început am crezut că se rupe așa ușor pentru că aveam firele despicate și foarte subțiri. Mi-am tuns puțin vârfurile și mi-am luat un tratament, în fine după un timp am observat că părul meu și-a revenit, dar aveam aceeași problemă, se rupea și era greu de aranjat.

Ce perie rotativa recomandati in 2014?

Mai târziu am cerut părerea unui specialist și am aflat cauza pierderii părului meu. Nu era de la tratament, vârfuri despicate, ci de la peria pe care o foloseam. Era prea rigidă pentru al meu păr. Am dat fuga prin magazine să-mi caut altă perie și spre surprinderea mea nu am găsit nimic care să-mi folosească. Atunci mi-am rugat prietenul să-mi caute pe internet o perie care să-mi permită să mă coafez acasă în fiecare zi,  fără să fiu nevoită să dau iama în saloanele  de hair style.

Și mi-a găsit în sfârșit o perie de care sunt cu adevărat mulțumită de ea. Îmi pot face bucle mici sau mari, onduleuri sau îi pot da volum de câte ori cred eu de cuvință. Îmi face părul atât de fin, iar culoarea strălucitoare mă face să am încredere în părul meu sănătos. Am stat puțin pe gânduri când am achiziționat-o, dar nu regret absolut nimic. O să adaug și câteva fotografii cu minunăția care-mi aranjează părul ca un specialist. Însă tot mai am o nelămurire, cum îmi aranjez părul? Ce îmi sugerați?

Peria pe care mi-am cumpărat-o este perie cu aer cald Braun AS330. Mai multe detalii despre ea aveti AICI.
Cei care au vizitat articolul "Perii cu aer cald pentru onduleuri " au cautat:

 • as330 braun
 • recomandare perie rotativa
 • perie cu aer cald sau perie rotativa
 • fohn cu perie rotativa
 • perie rotativa rowenta cf9320 rupe parul
 • perie rotativa
 • bucle cu peria cu aer cald
 • perie cu aer cald
 • braun perie
 • pareri despre braun perie par

Comments

 1. says

  Eu un piaptan, ceva mai simplu de la Avon. Dar am vazut o perie misto, tot de la Avon ceva mai stufoasa decat a ta. E buna pentru cand te usuci pe par, se descalceste repede. Vad ca si a ta are mai multe modele de perii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>